به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افق سناباد “علی اکبر اکبری اظهار کرد: برای افزایش ظرفیت تولید و تأمین زیر ساختهای مورد نیاز مانند آب و برق این شرکت طرحهایی در دست اجراست که مهمترین آنها را میتوان به انتقال آب دشت “کرات” از فاصله ۵۰ کیلومتری و تصفیه پساب شهری تایباد اشاره کرد که با پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصدی در حال اجراست.
ی ادامه داد: در راستای تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب شهری تایباد که با سرمایهگذاری ۱۲ هزار میلیارد ریالی در حال انجام است فاضلاب و پساب بعد از جمع آوری به وسیله خطوط انتقال به تصفیهخانه و پس از تصفیه توسط خطوط دیگری به شرکت فولاد سنگان خراسان رضوی منتقل میشود.
معاون توسعه و فناوری شرکت فولاد سنگان خراسان ابراز امیدواری کرد که با بهره برداری کامل از این طرح ۳۵ درصد از مصرف آب سالیانه برای طرحهای تولیدی شرکت فولاد سنگان تأمین شود.
اکبری افزود: بهره گیری از انرژیهای تجدید پذیر دیگر رویکرد شرکت فولاد سنگان برای تأمین برق مورد نیاز طرحهای تولیدی طی سال جاری است که از جمله آن میتوان به سرمایه گذاری برای تولید ۲۰۰ مگاواتی برق از محل انرژی بادی اشاره کرد.
وی اضافه کرد: با توجه به ظرفیتهای شهرستان خواف برای تولید برق از محل انرژی بادی سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون یورویی برای تولید برق ۲۰۰ مگاواتی با مشارکت شرکت فولاد مبارکه اصفهان طی امسال در این شهرستان در حال اجراست.
معاون شرکت فولاد سنگان خراسان گفت: با توجه به نیاز این شرکت به مصرف گاز طبیعی طرح دوخطه کردن انتقال گاز در حال پیگیری است و برای اجرای این طرح هشت هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری نیاز است که در صورت تصویب نهایی و رفع موانع موجود اجرا میشود.
اکبری افزود: به دلیل ناترازی در بخش تولید و مصرف کنسانتره و گندله سنگ آهن و از طرفی کمبود این تولیدات در کشور طرح افزایش تولید گندله ۲.۵ میلیون تنی در دستور کار شرکت فولاد سنگان طی سال جاری قرار دارد و تحقق آن نیازمند سرمایه گذاری حدود ۶۰ میلیون یورویی است.
وی اضافه کرد: طرح توسعه تولید گندله شرکت فولاد سنگان خراسان با پیشرفت فیزیکی ۲۲ درصدی در حال اجراست و تا پایان امسال به بهره برداری میرسد.
اکبری ادامه داد: مناقصه طرح راه اندازی سایت ۲ و نیم تنی جدید تولید کنسانتره نیز برگزار شد و با ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست و با توجه به کمبود منابع سنگ آهن در کشور و استفاده شر کتهای صنعتی و معدنی از سنگ آهن “مگنتیتی”، تولید سنگ آهن “هماتیتی” با استفاده از فناوریهای جدید برای نخستین بار در خراسان رضوی در دستور کار شرکت فولاد سنگان خراسان قرار دارد.
معاون شرکت فولاد سنگان خراسان پروژه بارگیری کامیونی با ظرفیت سه و نیم میلیون تن در سال را از دیگر اقدامات در دست انجام این شرکت طی سال ۱۴۰۳ به شمار برشمرد و گفت: به دلیل مشکلات در حوزه حمل و نقل، سال گذشته امکان انتقال و بارگیری حدود یک و هشت دهم میلیون تن سنگ آهن از منطقه سنگان خواف به دیگر نقاط کشور محقق نشد.
شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان رضوی به عنوان یکی از شرکتهای تابعه فولاد مبارکه اصفهان در منطقه سنگان شهرستان خواف فعال است.
حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم در واحدهای گندله سازی و تولید کنسانتره شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان مشغول کار هستند و فعالیت این بخش برای ۶ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.