به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افق سناباد “شرکت فولاد سنگان، سال ۱۴۰۳ را با ثبت رکورد در تولید روزانه کنسانتره آغاز کرده است. این موضوع می تواند نوید بخش سالی پر بار برای این مجموعه باشد.
این شرکت با مدیریت شرایط ویژه در صنعت فولاد تلاش کرده است تا توسعه را با سرعت بالایی اجرایی کند. در همین مدت در دستور کار قرار گرفتن طرح های توسعه ای و همچنین افزایش کمی و کیفی از مهمترین موضوعاتی بود که در دستور کار قرار گرفت و نتیجه اقدامات صورت گرفته، میزان تولید کنسانتره را به بیش از ۹ میلیون تن رساند.
بنابر این گزارش فولاد سنگان در ۱۷ فروردین موفق به ثبت رکورد ۱۹۰۲۰ تن تولید روزانه کنسانتره شد. این در حالی است که پیش تر این ثبت رکورد در آذرماه ۱۴۰۱، با عدد ۱۸ هزار ۷۷۰ تن ثبت رسیده بود.
در پایان سال گذشته نیز این مجموعه توانست میزان تولید ۱۴۰۲ را نسبت به ۱۴۰۱ به میزان ۳۴ درصد افزایش دهد. این افزایش تولید و به دنبال آن رکورد زنی در فروردین ماه سال جاری نشان می دهد، فولاد سنگان با سیاست افزایش تولید در حلقه کنسانتره، در ادامه میزان گندله تولیدی خود را هم افزایش می دهد. این رکورد شکنی به معنای افزایش تامین سنگ آهن مورد نیاز است.
البته در این بین فولاد سنگان با استفاده از روش های نوین و توسعه R&D و همچنین توسعه همکاری های خود با شرکت های دانش بنیان علاوه بر افزایش کمی محصولات تولید شده، گامهای بلندی در راستای ارتقای بیش از پیش کیفی محصولات خود برداشته است به طوری که اکنون می توان گفت محصولات تولیدی این شرکت از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
از طرفی این افزایش تولید و رکوردزنی ماهانه در کنار آن که فولاد سنگان را به تحقق ظرفیت اسمی نزدیک می کند، باعث افزایش فروش مجموعه خواهد شد. به عنوان مثال در حال حاضر با توجه به افزایش میزان تولید نسبت به ۱۴۰۱، می توان انتظار داشت با ادامه دار شدن این رکورد شکنی ها در ماه های پیش رو، میزان فروش این مجموعه نیز افزایش پیدا کند.
شرکت فولاد سنگان برای سال ۱۴۰۳، افزایش تولید و فروش را برای خود برنامه ریزی کرده است اما باید در کنار این موضوع به چالش هایی که مجموعه های صنعتی و معدنی با آن مواجه هستند نیز توجه داشت.
از آنجا که مجموعه های صنعتی و معدنی کشور در سالهای گذشته در فصل سرما با محدودیت های بیشتری در حوزه تامین گاز مواجه بودند، برای تثبیت این رکوردزنی ها و همچنین افزایش میزان تولید و فروش محصول، مدیریت این چالش ها در دستور کار قرار گرفته است تا با مدیریت زمان، تعمیرات و بازههای زمانی قطع برق و گاز، روند مطلوب تولید به بهترین نحو صورت پذیرد.