به گزارش پایگاه خبری افق سناباد: دکتر میرزایی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان در این آیین اظهار داشت: پارک علم و فناوری خراسان باید به عرصههای کلان ورود کند و با کمک شرکت های فولادی رویکرد معکوس و گره خوردگیهایی که در این زمینه وجود دارد را مرتفع سازد.
وی ادامه داد: امیدواریم این رویکرد، الگویی مناسب برای کل کشور باشد.
رئیس پارک علم و فناوری افزود: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری داریم که انتظار میرود این پارکها در کنار صنعت فولاد حضور فعالتری داشته باشند و باید در این میان مشترکات مابین صنعت و پارک عمیقتر شود.
در این مراسم دکتر نیری، معاون شرکت سرمایهگذاری پارسیان نیز به ارائه توضیحاتی در خصوص رویکرد اصلی شرکت پرداخت و گفت: از سال گذشته فرایند بومیسازی را شروع کردهایم و تاکنون توانستهایم ۱۰ هزار قطعه مهندسی شده را بومیسازی کنیم.
این مدیر صنعتی در خصوص مهمترین مزیت شرکت سرمایه گذاری پارسیان بیان کرد: در این زمینه طی ۴ سال گذشته، ۶۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشتیم، خوشبختانه با این رویکرد نفس تازه ای در مجموعه ایجاد شد.
وی بیان کرد: تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان حتی بیش از این میزان از شرکتهای دانشبنیان حمایت خواهیم کرد.
در ادامه دکتر آهنگری، مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: انعقاد تفاهمنامه همکاری میان شرکت سرمایهگذاری پارسیان و پارک علم و فناوری خراسان اتفاق مبارکی است و اولویت اصلی و مهم شرکت، همکاری با پارک علم و فناوری است و ما در این زمینه بومیسازی اعتماد کامل داریم.
مهندس خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران تصریح کرد: باعث خوشحالی است که با آغاز چهارمین #جشنواره_و_نمایشگاه_ملی_فولاد_ایران، شرکتهای بزرگی همچون سرمایهگذاری پارسیان در محور بومیسازی قدم برداشتند.