به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افق سناباد “مریم کاظمیپور بدون تردید یکی از جنجالیترین چهرههایی است که طی چند سال اخیر به بدنه مدیریت ورزش زنان ایران تزریق شد؛ چهرهای کاملاً غریبه در این عرصه که سیلی از انتقادات منفی را متوجه خود ساخت. کاظمیپور انتخاب نادرست حمید سجادی بود. وزیر اسبق ورزش جوانان که خیلی میلیمتری قبای وزارت را پوشید و دست آخر هم مجبور به استعفا شد!
در حالی که انتظار میرفت سجادی به عنوان فردی که خود از جنس ورزش است، مسئولیت این معاونت حساس را به یکی از مدیران باسابقه زن بسپارد، اما او روی گزینهای دست گذاشت که به اعتقاد بسیاری مهرهای تحمیلی بود.
وقتی که کاظمیپور معاونت توسعه ورزش زنان را عهدهدار شد، گفته شد که او تحصیلکرده تربیت بدنی است و دکترای این رشته را دارد. اما این فقط چیزی بود که رزومه او را روی کاغذ مشخص میکرد و در عمل کارنامه پرباری برای وی نبود که بخواهد با تکیه بر آن ورزش بانوان یک کشور را مدیریت کند.
با این حال کاظمیپور با سابقه مدیریتی در ورزش نیروهای مسلح و بسیج که فاصله زیادی تا ورزش حرفهای و قهرمانی داشت، به وزارت ورزش آمد. البته که نباید فراموش کرد او آن مقطع نایب رئیسی فدراسیون تیراندازی باکمان در امور بانوان را نیز یدک میکشید. آن هم در دورهای که مرضیه اکبرآبادی، معاونت بانوان وزارت ورزش و جوانان را بر عهده داشت. اکبرآبادی همیشه به سرسختی در برابر ورزش زنان معروف بود و در زمان حضورش، خاطرات تلخی را برای زنان و دختران ایرانی به یادگار گذاشت.
کاظمیپور در شرایطی سال ابتدایی حضورش در معاونت بانوان وزارت ورزش را با رخوت و بدون هیچ حرکت سازندهای سپری کرد که ناگهان خبر رسید یک پست جدید دیگر هم در ورزش نصیبش شده است. این سمت چیزی نبود جز نایب رئیسی کمیته ملی پارالمپیک؛ کمیتهای خاص که متولی ورزش جانبازان و معلولین است و پر واضح است مدیریت کردن در آن، زمین تا آسمان با سایر ورزشکاران تفاوت دارد.
این اتفاق در حالی بار دیگر این مدیر ورزشی را با حاشیه مواجه کرد که او در واکنش به مخالفشان، اظهارنظری غیر حرفهای کرد: «تصور میکنم فعالیت همزمان در این دو سمت، همراستا با یکدیگر باشند و این فرصت خدمتگزاری است!».
مریم کاظمیپور سه سال گذشته را با چالش خدمتگزاری پشت سر گذاشت تا این که با روی کار آمدن دولت جدید، مشخص شد که رفتنی است. چرا که رویکرد و دیدگاهی کاملاً متفاوت با تیم کنونی دارد. اگر چه او آخرین روزهای خود را در معاونت بانوان سپری میکرد، اما این بار خبر رسید، چیزی شبیه به یک پست هم به او دادهاند.
انتخاب این فرد به عنوان کارشناس خبره ورزشی برای شرکت در مجمع عمومی کمیته ملی المپیک از آن دست تصمیمات سؤال برانگیزی بود که یک بار دیگر همه را انگشت به دهان گذاشت. این که چرا چنین فردی که هیچ رزومه برجستهای در مدیریت ورزش قهرمانی ندارد، باید عنوان کارشناس خبره را بگیرد، قطعاً موضوعی است که نمیتوان به سادگی از کنار آن عبور کرد و مطمئناً ملاحظاتی در باره آن وجود دارد.
شنیدهها حاکی از آن است حمایتهای جانبدارانه مهین فرهادیزاد، نایب رئیس کمیته ملی المپیک در هیئت اجرایی این کمیته موجب شده تا برچسب کارشناس خبره به کاظمی پور زده شود. این، اما همه جنجالهای مریم کاظمیپور نیست. او بیشتر از یک ماه میشود که لاجرم صندلی معاونت بانوان را تحویل داده و در همین اثنی تصدی دار دو پست دیگر شده است.
احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در حکمی او را به عنوان مشاور خود در امور بانوان منصوب کرده است. اگر چه این سمت جنبه تشریفاتی دارد و بعید به نظر میرسد دنیامالی با داشتن معاونت با دانش و کاربلدی، چون فریبا محمدیان از معاون پیشین این وزارتخانه مشورت بگیرد، این بار هم این پرسش به وجود میآید که واقعاً دلیل این ابلاغهای غیرضروری چه میتواند باشد؟
دست آخر این که ریاست آکادمی ملی پارالمپیک تازهترین پستی است که به مریم کاظمیپور داده شده است. غفور کارگری رئیس کمیته ملی پارالمپیک چند روز پیش این ابلاغ را برای او زد. با همه این اوصاف حالا این ابهام وجود دارد که واقعا مأموریت این بانوی ابوالمشاغل در ورزش چیست و تا به الان خروجی آن چه بوده است؟!